Suzanne Huig

Suzanne Huig (23) is de oprichtster van Zoom producties. Juni 2012 is zij afgestudeerd als televisiejournalist aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. Zij is opgeleid tot multimediale (radio, tijdschrift, internet, krant, televisie) en crossmediale journalist en heeft zich gespecialiseerd in het medium televisie.

Als televisiejournalist heeft zij ruime ervaring met het ontwikkelen van programma’s, het bedenken van onderwerpen en invalshoeken, researchen, regisseren van items/uitzendingen, interviewen, filmen, itemregie, monteren, het maken van voice-over en presenteren. Uiteraard is zij ook geoefend in het schrijven van verschillende soorten teksen zoals sfeerverslagen, reclameteksten, nieuwsbrieven, informatieve artikelen en interviews.

Daarnaast heeft zij de minor Filosofie en Ethiek behaald. Hierdoor heeft zij zich verdiept in de denkwijze en omgang met verschillende doelgroepen. Dit komt van pas bij het benaderen en bereiken van verschillende doelgroepen. Hoewel Suzanne ervaringen heeft met verschillende doelgroepen is zij gespecialiseerd in de jonge doelgroep kinderen en jongeren. Zij heeft februari 2013 de opleiding ontwikkelingspsychologie afgerond. Hierdoor heeft zij kennis over de psychische en lichamelijke ontwikkeling en inzicht in functies als intelligentie, denken, geheugen en gebruik van taal van jonge en oudere kinderen, en wijze waarop deze functies zich ontwikkelen. Dit komt van pas in haar werk met en voor kinderen en jongeren.

suzannehuig@zoomproducties.nl
Website

My Image