Over Zoom Producties

Zoom producties is een productiebureau dat journalistieke en crossmediale werkzaamheden verricht. U kunt hierbij denken aan bedrijfsfilms, nieuwsbrieven, persoonlijke of bedrijfsgerelateerde videoportretten, journalistieke televisiereportages en diverse soorten teksten. Ook voor promotiefilms en andere vormen van reclame bent u bij ons aan het juiste adres.
​
Zoom producties is in het bezit van apparatuur als camera en montageprogramma’s om de geluids – en beeldfragmenten zowel zelf vast te leggen als zelf te monteren.

Weet u precies wat u wilt en heeft u al een draaiboek klaar liggen of wilt u iets nieuws maar weet u nog niet precies wat? Dit is geen probleem. U kunt in iedere fase van een project bij Zoom producties terecht. Zoom producties kan heel de productie verzorgen: van idee tot daadwerkelijke uitwerking. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van mensen met verschillende kennis en vakkundigheid die indien nodig ingezet kunnen worden. Wij zorgen er, samen met u, voor dat u het gewenste resultaat krijgt. Zoom producties helpt u graag om uw mogelijkheden te bekijken en de beste voor u uit te kiezen.
​
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op via 06 51 49 57 87 of info@zoomproducties.nl​